CRM är specialiserade på kvalitetsmaskiner för butikschark och delikatessavdelningar.  Fabriken i Verderio Superiore utanför Milano tillverkar blandarkvarnar, kotletthuggare, skivningsmaskiner, hamburgerformare och ismaskiner.

SECTOR SIMPLEX Skivningsmaskin skär ett helt köttstycke i exakt lika tjocka skivor i ett enda arbetsmoment på mindre än fyra sekunder. Spillet reduceras till ett minimum och arbetet går snabbt eftersom  köttbiten inte behöver fästas. i maskinen.
På en minut skivar man 200 skivor av biff, filé, fransyska, kalkonbröst eller liknande benfria produkter på ett tidsbesparande och kostnadseffektivt sätt. Skivtjockleken kan vara från 6 mm upptill 50 mm genom ett snabbt byte av knivsats. SECTOR SIMPLEX i "Doppia"-utförande  har två separata knivsatser, vilket innebär att man har ständig tillgång till två arbetsstationer med olika skivtjocklekar. Maskinen är byggd av hygieniskt AISI 304 rostfritt stål och är utrustad med säkerhetssystem (Maskindirektivet 98/37/CE och därefter följande uppdateringar)som gör den enkel och säker för alla kategorier av användare.
Alla ytor i kontakt med produkten är lättöverskådliga och rengöres enkelt med kallvatten och högtryckstvätt  som krävs enligt Europas  och USA:s regelverk. En integrerad högtryckstvätt finns som tillbehör. .
SECTOR SIMPLEX Skivningsmaskin möjliggör en hög  produktionstakt och noggrannhet även med  känsliga produkter och tack vare en kompakt, beprövad och hygienisk konstruktion.
Enkel hantering, minimalt spill och låga driftskostnader ger ekonomiska fördelar.
(Slipning av knisatsen sker normalt med intervall på 6-12 månader beroende på produkt).

ARBETSBESPARANDE:
Maskinen kan användas även av outbildad personal. Hög produktionstakt.
MINIMALT SPILL:
Alltid lika tjocka skivor. Alltid samma snittkvalitet.
Sparsam hantering av produkten ger bättre hållbarhet.
SÄKERHET:
Genomtänkt hygien. Integrerat rengöringssystem. Maskinen kan öppnas för inspektion utan verktyg.
TEKNOLOGI:
Ergonomisk design. Lättskiftade knivsatser med bekvämt rullstativ.

TILLVALSUTRUSTNING:
Inmatningsband
In- och utmatningsband
Ställ för knivsats

CRM NEXUS 200/700

187 skivor/min: färskt eller fruset, med eller utan ben

CRM NEXUS 260/700

Med utmatningsband och grupperingsfunktion

Tillagd i varukorgen