Kvarnsatserna av typ ENTERPRISE är vanliga inom restaurang och storkök. Utomlands, med undantag för tyskland, förekommer ENTERPRISE även i industrimaskiner och i självmatande kvarnar i stormarknadernas charkavdelningar. Det är enkelheten som talar mest för denna typen av kvarnsats. Det faktum att många väljer att mala köttfärsen i två steg med ett blandningsmoment i mellan, gör systemet funktionellt.
Kvarnsatsen består av en enkelsidig kvarnkniv och en hålskiva med hål från 2 - 7,8 mm (större hål finns, men kräver extra skyddsutrustning på kvarnen).
Vanligtvis behövs ingen distansring.
Kvalitetsstål från ZICO
Kvalitetsstål från ZICO. Klicka för att välja håldiameter.
Kvalitetsstål från ZICO
Kvalitetsstål från ZICO. Klicka för att välja håldiameter.
Kvalitetsstål från ZICO
Kvalitetsstål från ZICO. Klicka för att välja håldiameter.
Kvalitetsstål från ZICO
Kvalitetsstål från ZICO. Klicka för att välja håldiameter.
Kvalitetsstål från ZICO
Kvalitetsstål från ZICO
Kvalitetsstål från ZICO
Kvalitetsstål från ZICO. Klicka för att välja håldiameter.